Spirituele winkel

In de spirituele winkel vind je kant-en-klare inspiratieboxen voor ieder moment. Deze boxen geven je de inspiratie en tools om zelf een ritueel vorm te geven en stil te staan bij bijzondere momenten in het leven. De boxen zijn overzichtelijk gepresenteerd, zodat je zelf de mogelijkheden kunt uitzoeken vanuit de etalage. De inspiratie boxen zijn ingedeeld in de thema’s Vieren, Verwerken, Seizoenen en Verbinden.

Kennismaken met rituelen

De inspiratieboxen laten je op een laagdrempelige manier kennismaken met rituelen. Op deze manier leer je om herinneringen te maken van momenten, ook de momenten die wellicht niet significant lijken maar onderdeel uitmaken van het dagelijks leven. Je kunt op deze manier uitproberen of rituelen bij je passen, wellicht voordat je besluit om ritueelbegeleiding te vragen of voordat je een van de spirituele cursussen gaat volgen. Ook zijn deze inspiratie boxen erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld aan een vriend of vriendin die net verhuisd is, iemand is verloren of een nieuwe liefde tegen het lijf gelopen is.

Meer de diepte in met ritueelbegeleiding

De inspiratie boxen bevatten een beschrijving van het ritueel en achtergrondinformatie. Ook zijn sommige boxen voorzien van een ingesproken meditatie. Alle materialen die je nodig hebt, zitten in de box. Wil jij liever meer persoonlijke begeleiding? Dan is ritueelbegeleiding een goede keuze voor jou. Deze worden op maat gemaakt en op basis van een intake gesprek komen we uit op een bepaalde symboliek en bedenk ik een ritueel dat je verder op weg kan helpen. Dit ritueel kunnen we samen uitvoeren, maar je kunt er ook voor kiezen om dit individueel uit te voeren. Deze rituelen zijn volledig aangepast op jouw persoonlijke situatie.

Rituelen zijn voor ieder moment

Er hoeft niet eerst iets ingrijpends in je leven te gebeuren voordat het de juiste tijd is voor een ritueel. Rituelen kunnen je juist ook ondersteuning, richting en perspectief bieden bij alledaagse vraagstukken. Zo kun je bijvoorbeeld met een Seizoenenbox gebruik maken van de energie van de verschillende seizoenen. De lente is een moment om in actie te komen en jouw dromen na te jagen, terwijl de winter meer een seizoen is voor bezinning. Rituelen helpen je om stil te staan bij je verlangen en dromen of bij kanten van jezelf die wat meer licht nodig hebben. Ook biedt een ritueel je een rustpunt om eens in dankbaarheid om je heen te kijken.