Ontdek de kracht van rituelen

Iedereen kan rituelen maken. Daar hoef geen tovenaar of heks voor te zijn. Rituelen zitten in ons DNA, we zijn geboren met rituelen in ons bloed. Om te vieren, te verwerken, om te veranderen of te verbinden. In onze huidige maatschappij zijn we de kracht van rituelen een beetje vergeten. Zijn we het stilstaan bij grote – maar zeker ook de kleine – momenten wat verleerd.

Tijdens mijn trainingen en workshops leer ik je weer kijken naar de impactvolle momenten in je leven, laat ik je zien hoe rituelen zorgen voor rust, balans, zelfvertrouwen en een gevoel van verbondenheid en leer ik je hoe je zelf aan de slag kunt met het ontwikkelen van rituelen die bij jouw leven passen. Zo leer je jezelf om betekenis te geven aan speciale momenten. Je kunt mijn trainingen volgen op de manier die jij prettig vindt. Zo zijn er sessies in groepsverband op locatie, kun je online de lesstof leren of help ik je in individuele sessie verder op weg.

Training ‘De kracht van rituelen’

Tijdens deze online training komt allereerst aan bod wat precies een ritueel is en hoe je dit het beste inzet. Ook kom je er achter wanneer je een ritueel het best kunt gebruiken en hoe je een betekenisvol moment opbouwt. Welke symboliek (kleuren, voorwerpen, elementen en vormen) past het beste bij het ritueel dat jij voor ogen hebt? Hoe werk je dit verder uit? En waar in jouw leven kun je wel wat extra ritueelkracht gebruiken? In 5 modules neem ik je mee langs kennis, inspiratie en verhalen. Met als eindresultaat dat jij ritueelbewust aan de slag gaat in jouw eigen leven.

Workshop ‘Jouw droomleven’

Wat je aandacht geeft, groeit en waar je op focust, trek je aan. Dat is de in steek van de live workshop. We zetten onze aangeboren magische talenten in om even stil te staan bij wat je echt wilt. Waar je hart sneller van gaat slaan en waar je altijd van droomde. Samen met maximaal 10 andere deelnemers kom je samen op een mooie locatie in de natuur, meestal in het bos. Daar gaan we zo’n 6 uur met elkaar aan de slag: wandelmeditaties, systemisch werken en creatief visualiseren met als eindresultaat: jouw droomleven in beeld. Wil je liever een individuele sessie? Dat kan ook!

Ben je nieuwsgierig en wil je alvast eens wat ervaring opdoen met rituelen? Kijk dan ook even bij de ritueelboxen. Deze boxen bevatten kant-en-klare rituelen om je op weg te helpen en te inspireren bij diverse mooie en moeilijke momenten in je leven. Deze boxen worden compleet geleverd en bevatten alle materialen die nodig zijn voor het ritueel inclusief een uitgebreide handleiding.