Levensgenieter, moeder, dochter, vrouw, verhalenverteller, verbinder en verbeelder, 43 lentes en 1000 zomers, hoofd vol sterrenstof en voeten stevig in de aarde, empatisch, positief en open

De magie en mystiek van rituelen heeft me altijd al gefascineerd. Als klein meisje ontwierp ik grootse uitvaarten voor onze overleden cavia’s, organiseerde ik geboortefeesten voor mijn poppen en heeft mijn barbie meer huwelijken gehad dan Elizabeth Taylor. Tijdens mijn leergang spiritualiteit en mystiek heb ik me geschoold in de symboliek en achtergronden van rituelen en me gespecialiseerd in het maken van praktische rituelen voor de grote en kleinere momenten in een mensenleven.

Het onzichtbare zichtbaar en tastbaar maken is de rode draad in mijn leven en carrière. Als journalist op zoek naar ‘de waarheid’, als communicatiespecialist in het verbinden van mensen en organisaties én binnen mijn eigen onderneming, het Rituelenatelier, door het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van ceremonies en rituelen. Mijn missie? Ik wil rituelen (weer) dichter bij de mensen brengen en een antwoord bieden voor iedereen die los van geloof of kerk op zoek is naar meer diepgang en zingeving.

Naast gepassioneerd uitvinder en creatief brein van grote en kleine levensmomenten, ben ik moeder van twee puberende zonen, vrouw van de allerleukste man in het universum, dochter, zus en vriendin. Verschillende rollen met ieder een eigen dynamiek. De overeenkomst? Mijn positieve, open en enthousiaste kijk op de wereld. Mijn ultieme ambitie? Mensen verbinden over de geloofsgrenzen heen!